Abergreen: A Social Laboratory at Peacock Arts in Aberdeen

Abergreen: A Social Laboratory” was a three month project I did at the Peacock Gallery in Aberdeen. I created a social space in the gallery where people could investigate the built environment through readings, video games, videos and discussions. I worked with two school groups, one designing play parks and the other redesigning a local skate park. I also did a project working with first year students at the Scott Sutherland School of Architecture and created an installation for their revues to take place in. There were lectures by playground designers and environmental psychologists as well as weekly reading sessions over the course of the three months in the space. A series of banners were also created and displayed throughout the city.

Games the involve town planning, mural of a playground, and posters
Games the involve town planning, mural of a playground, and posters
Banner in Aberdeen
Banner in Aberdeen
Canvassing the public of Aberdeen
Canvassing the public of Aberdeen
Ralph Erskine video, lounge, and bar
Ralph Erskine video, lounge, and bar
Reading Group
Reading Group
Readings and murals
Readings and murals
Architecture critique
Architecture critique
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s